Božični bazar

8. decembra smo z lučkami, božično glasbo, stojnicami in najpomembnejše, z velikimi nasmehi na obrazu, vstopili v veseli in praznični december. Učenci in učenke osnovne šole Jurija Dalmatina Krško so skupaj z učitelji pripravili najrazličnejše izdelke za prodajo na božičnem bazarju. Že v mesecu novembru so se lotili izdelave voščilnic, okraskov, adventnih venčkov, kozmetike in še in še…. 

V četrtek, 8. 12. 2022 smo okrasili šolsko dvorišče, napeljali lučke, postavili stojnice in prižgali božično glasbo ter si tako pričarali pravo praznično vzdušje. Dišalo je po cimetu, piškotih in toplem čaju. Po nagovoru ravnateljice je sledil pester program, ki ga je pripravil pevski zbor in plesalke. Vsi skupaj so poskrbeli, da nas v hladnem večeru ni zeblo. Starši, učenci in zaposleni so se sprehodili med stojnicami in si priskrbeli voščilnice za najbližje, okraske za božično drevo in venček, ki bo krasil jedilno mizo.

Velika zahvala gre učencem in učenkam, ki so lepo in skrbno pripravili izdelke za prodajo. Učiteljem, ki so pripravili program in skrbeli za ves potek bazarja. In na koncu gre velika zahvala staršem in vsem ostalim, ki so z nakupom izdelkov prispevali sredstva v naš Šolski sklad.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja