IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO: Slovenščina malo drugače

V videovodiču, ki je namenjen učiteljem slovenščine, poudarjamo številne možnosti in izzive, ki jih ponuja izobraževanaje na daljavo.

V posnetku je opredeljen jezik kot temelj sporazumevanja. Izpostavljena je možnost uporabe sodobne informacijske tehnologije za razvoj bralnega razumevanja in podanih nekaj možnosti, kako smiselno izkoristiti nove medije tako za uporabo e-bralnikov, poslušanje avdio posnetkov, gledanje filmov na računalniku ali tablicah ter pisanje v različnih računalniških okoljih.

3 thoughts on “IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO: Slovenščina malo drugače

 1. Ema Sevšek
  18. 8. 2020 at 15:31

  Posnetek mi je dobrodošel. Potrditev, da delam v pravi smeri, da pri učencih vzbujam radovednost, ljubezen do jezika in književnosti, da brskamo po različnih virih in tako razbijamo monotonost.

 2. Jelka
  24. 8. 2020 at 16:48

  Zanimivo, nekaj novih idej bo dobrodošlih.

 3. Luka
  4. 1. 2023 at 08:53

  Zelo sem hvaležen, da smo se letos spet vrnili v razrede. Vendar pa opažam, da uporabljam veliko več v videu omenjenih vsebin, kot sem jih pred epidemijo. Tudi zdaj, ko nismo več na daljavo. Vsake toliko rad pogledam podoben video, kjer je zbranih veliko koristnih vsebin, informacij in spletnih mest, saj v neki coni udobja kaj hitro začnemo učitelji uporabljati le nekatere.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja