Video vodiči ustvarjanja H5p nalog in primeri nalog za poustvarjanje

V času, ko je izobraževanje na daljavo postalo naša nova realnost, smo prepričani, da skupaj zmoremo ustvarjati nove poti do uspeha in izobraževanje dvigniti še na višjo raven.

Ekipa štirih študentov ter mentorja prof. Jože Rugelj in asist. Alenka Žerovnik smo v okviru projektnega dela pri predmetu IKT v izobraževanju za učitelje, profesorje, asistente in druge strokovne delavce v izobraževanju ustvarili spletno stran z 42 video vodiči in primeri interaktivnih nalog s h5p orodjem.

Naloge h5p lahko s svojimi AAI računi uporabite v naslednjih storitvah: Moodle spletne učilnice Pedagoške fakultete, Arnesovih spletnih učilnicah in v storitvi Arnes Splet.

V video vodičih smo predstavili postopek ustvarjanja raznolikih interaktivnih nalog, ki omogočajo ustvarjanje nalog s takojšnjimi povratnimi informacijami ter spremljanje dela učencev, dijakov ali študentov.

Praktične primere že ustvarjenih nalog pa lahko uporabite za poustvarjanje in tako hitro pripravite lastno zbirko nalog, saj je celotno gradivo na spletni strani dostopno z licencami Creative Commons.

URL spletne strani: https://uporabih5p.splet.arnes.si/

Avtorji projekta: nosilec predmeta prof. dr. Jože Rugelj, izvajalka seminarjev v okviru katerega je nastala spletna stran asist. Alenka Žerovnik ter študenti – ustvarjalci video vodičev in nalog: Ines Jelenec, Laura Zavrl, Urška Erjavec in Oskar Težak.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja